A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Furmint borvacsora a Biarritz Étteremben

02. 07. - 02. 23.

, , 2012. február 23. - Budapest, Biarritz Étterem



A Patricius Borház nedűivel és azokhoz passzoló ételekkel várják a vendégeket a Biarritz Étterembe február 23-án, amikor is mindenki kedvére csemegézhet a Furmint Február programsorozat apropóján.

 

Menü:

Tokaji Hárslevelű Pezsgő 2009

Kanálon: sült alma

Tokaji Furmint 2010

Lazacos maki mangósalátával

Tokaji Hárslevelű 2009

Töltött nyúlgerinc gyömbéres körtehabbal

Tokaji sárga muskotály 2011

Árpagyöngy rizottó kacsazúzával

Tokaji Furmint Késői Szüret ˝Katinka˝ 2008

Roston sült libamáj diós nudlival és birsalmalekvárral

Tokaji Aszú 5 puttonyos 2002

Kéksajt

Tokaji Aszú 6 puttonyos ˝Bendecz dűlő˝ 2000

Túró mousse mézes, kandírozott naranccsal

 

A borokat bemutatja: dr. Molnár Péter birtokigazgató

A menü ára:10.000 Ft+ Áfa + 10% szervízdíj

További információk:
etterem@biarritz.hu  

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre! 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!