A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Kéhli Vendéglő Furmint Február 2013

01. 23. - 02. 28.

, , 2013. február - Budapest, Kéhli Vendéglő



A Furmint Február jegyében februárban a Kéhli Vendéglő két olyan menüvel is készül, amelyet érdemes furmint kísérettel kóstolni. A furminttal való barátkozás jegyében házi combsonka, furmintos szőlőraguval tálalt borjúérme, barackos túrós palacsinta, valamint ruccolás bélszíncsíkok, tárkonyos báránycomb és diós fahéjas nudli kerül az asztalra.

 

I. Menü 4000.-

Házi combsonka pórés lencsesalátával

Borjúérmék vaslapon sütve furmintos szőlőraguval és jázmin rizzsel

Barackos-túrós palacsinta csokoládéval és tejszínhabbal

ajánlott bor: Mád Furmint

II. Menü 5500.-

Ruccolás bélszíncsíkok sajtos pirítóssal

Tárkonyos báránycomb sült cukkínivel és polentával

Diós-fahéjas nudli

ajánlott bor: Angyal Furmint

Asztalfoglalás:
Restaurant Kéhli
www.kehli.hu
H-1036 Budapest
Mókus str. 22.
Tel: +36(1)250-4241
Fax: +36(1)387-6049

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!