Vadászkürt Furmint Február 2013 Bálint napi borvacsora
, , 2013. február 15. - Sopron, Vadászkürt
A soproni Vadászkürt több módon is biztosítja, hogy a február a furmintról szóljon. Ennek része Bálint napi borvacsorájuk is. Erre a különleges alkalomra különleges alapanyagokat válogattak össze, melyeknek fűszerezése afrodiziákumnak számító fűszerekkel is történik! A furmint fajta kiválóan alkalmas arra, hogy kiemelje, intenzívebbé tegye ezeket a fűszereket, ezzel fokozva az ételek élvezeti értékét!
MENU
Welcome Drink / Aperitif:
Szent Ilona: Furmint 2011 Somló
Chef üdvözlet / Amuse-bouche:
Juhsajtos-marhanyelves Canapé fürjtojással, zsázsával
Sauska: Tokaji Furmint 2011
Yukon vadlazac, magyar tokhalkaviár és vadlazac kaviár hajdinás blinivel
Kerkaborum Vörcsöki Furmint 2011 Csörnyeföld
Magyar tokhalfilé pankomorzsában rántva, chilis ananásszal és csicsóka pürével
Szepsy: Tokaji Furmint 2011
Borjú szűzérmék pirított velővel, libamájjal, paradicsomos rizottóval
Vylyan: Villányi Duennium 2006
Forró szerelem (forró málna, vanília fagylalttal és pisztáciával)
Oremus pince: Tokaji Aszú 5 puttonyos
Asztalfoglalás +00/36/99/314-385
Price /Preis: 8.500 Ft/Person/HUF/Pers.
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!