A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vadászkürt Furmint Február 2013 Bálint napi borvacsora

02. 06. - 02. 15.

, , 2013. február 15. - Sopron, Vadászkürt



A soproni Vadászkürt több módon is biztosítja, hogy a február a furmintról szóljon. Ennek része Bálint napi borvacsorájuk is. Erre a különleges alkalomra különleges alapanyagokat válogattak össze, melyeknek fűszerezése afrodiziákumnak számító fűszerekkel is történik! A furmint fajta kiválóan alkalmas arra, hogy kiemelje, intenzívebbé tegye ezeket a fűszereket, ezzel fokozva az ételek élvezeti értékét!

 

MENU

Welcome Drink  /  Aperitif:
Szent Ilona: Furmint 2011 Somló

Chef üdvözlet / Amuse-bouche:
Juhsajtos-marhanyelves Canapé fürjtojással, zsázsával
Sauska: Tokaji Furmint 2011

Yukon vadlazac, magyar tokhalkaviár és vadlazac kaviár hajdinás blinivel
Kerkaborum Vörcsöki Furmint 2011 Csörnyeföld

Magyar tokhalfilé pankomorzsában rántva, chilis ananásszal és csicsóka pürével
Szepsy: Tokaji Furmint 2011

Borjú szűzérmék pirított velővel, libamájjal, paradicsomos rizottóval
Vylyan: Villányi Duennium 2006

Forró szerelem (forró málna, vanília fagylalttal és pisztáciával) 
Oremus pince: Tokaji Aszú 5 puttonyos

Asztalfoglalás +00/36/99/314-385
Price /Preis: 8.500 Ft/Person/HUF/Pers.

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!