A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Hétszőlő borvacsora a Balzac 35 Étteremben Furmint Február 2013

02. 12. - 02. 21.

, , 2013. február 21. - Budapest, Balzac 35 Étterem



A Furmint Február rendezvénysorozat jegyében Tokaj Hétszőlő borvacsorát tartanak az újonnan nyílt Balzac Étteremben. Kínálnak majd többek között füstölt halduó 2011-es Furmint Bistróval, préselt libamáj 2011-es Késői Szüret Bistróval, rosé kacsamell 2011-es Furmint Selection-nel, kecskesajt válogatás 2003-as Fordítással, az édességet pedig egy 2004-es 6 Puttonyos Aszú kíséri.

 

2013. február 21. 19.00 órakor

Falatka ízelítő (füstölt halduó: lazactatár és hering)
Furmint Bistro 2011

Préselt libamáj, zöld alma hab
Késői Szüret Bistro 2011

Sütőtök krémleves, érlelt sonkacsíkok

Rosé kacsamell, mézes körtemártás, zelleres burgonyapüré
Furmint Selection 2011

Kecskesajt válogatás
Fordítás 2003

Sárgabarack bavarois, cassis sorbet
Aszú 6 putt. 2004

Menü borkísérettel 9.700Ft
A borokat Oroszlán Tamás, Kereskedelmi és Marketing Igazgató mutatja be.

1136 Budapest, Balzac u. 35.
Tel.: +36 1 789-8915     
Email: info@balzac35.hu 
http://www.balzac35.hu/

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!