A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ők tettek idén legtöbbet az éttermi- és borkultúráért

Par Excellence díj

2015-12-15 | Vinoport


Ők tettek idén legtöbbet az éttermi- és borkultúráért

Dr. Rohály Gábor, a Borkollégium alapítója, vezető oktatója is megkapta a Par Excellence díjat.


A Magyar Sommelier Szövetség idén másodszor díjazta azokat a természetes személyeket, akik a zsűri megítélése szerint eredményesen járulnak hozzá a magyar éttermi kultúra, illetve különösen a bor- és italfogyasztás színvonalának emeléséhez, valamint a sommelier szakma elismertetéséhez és népszerűsítéséhez.

 

Az Elnökség a vonatkozó szabályzat szerint kétfordulós szavazást követően öt kategóriában - termelő, kereskedő, vendéglátó, oktató, szakíró – évente ítéli oda a Par Excellence díjat.

 

 

A 2015-ös elismerést hétfőn adták át, íme a díjazottak:

Termelő: Beöthy János, borász, Csobánci Bormanufaktura

Kereskedő: In Vino Veritas

Vendéglátó: Fricska Gasztropub

Oktató: Rohály Gábor, a Borkollégium alapítója

Szakíró: Csiki Sándor, Food&Wine blog



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!