A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A száraz tokaji borok és nemzetközi vetélytársaik mesterkurzus – Tokaj Grand 2015

03. 28.

, Budapest, Corinthia Hotel Budapest



Itthon egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a furmintból és a hárslevelűből készített száraz tokaji borok. Igaz ez a fiatalon fogyasztásra szánt, könnyed tételekre, de még inkább a hosszabb érlelésnek alávetett, sokszor dűlőszelektált borokra. Horkay András, a CEWI igazgatója, nemzetközi borakadémikus segítségével a világ különböző vezető fehérboros vidékeiről érkező tételekkel helyezzük nemzetközi kontextusba a száraz tokaji borokat. A borsort a Bortársaság kínálatából állítottuk össze.

 

A száraz tokaji borok és nemzetközi vetélytársaik mesterkurzus – Tokaj Grand 2015

 

További információkért kattints IDE!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!