Adventi kóstoló, főszerepben a narancs és a mandula
, Budapest, Portéka Bolt
Lassan itt a karácsony, és ebből az alkalomból Szántó Tibor kedvenc csokoládéit szeretné bemutatni. A receptúrák elmaradhatatlan összetevői a narancs és mandula. A mandulát hazai termelőtől vásárolják. A rendezvény során ezeket az alapanyagokat ganache/trüffel, csokoládé, forró csoki és csokoládéba mártogatott finomságok formájában kóstolhatod.
Ganache/trüffel:
Narancs & pisztácia ganache Grand Cru Madagascar 70% étcsokoládéval
Mandulamarcipán Grand Cru Madagascar 70% étcsokoládéval
Csokoládé:
House Blend Superior 70% „Nigella” Karácsonyi válogatás, kandírozott naranccsal, aszalt vörös áfonyával és nádcukorban karamellizált mandulával
House Blend Superior 42% tejcsokoládé nádcukorban karamellizált mandulával
Forró csoki:
Fair Trade forró csokoládé special edition Winter Spice 70%
Csokoládéba forgatott finomságok:
Mandula House Blend Superior 70% drazsé
Helyszín:
Portéka/Szántó Tibor termelői bolt
Budapest VIII. Horánszky u. 27.
Vendég: Donum Terrae
Időpont: 2014. november 27. csütörtök 16-19.30h
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!