Bezerics-Kristinus Borduett Vacsora
Budapest, ARAZ Étterem
Az étterem egyedülálló borvacsoráit már sokan ismerik, de igazán soha nem ismerhetik ki, hisz minden alkalommal más és más borász és borvidék boraival teszik különlegessé az estét. Ez alkalommal a Bezerics Borászat, valamint a Kristinus Borbirtok boraival kalauzolják el a Vendégeket a Balaton-felvidéki borvidékre és a Dél-Balatoni borvidékre.
A kiváló borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.
A borvacsora menüje:
Bezerics Anekdota 2014 - Kristinus Olaszrizling 2015
Füstöltsonkás, körözött krémes fánkocskák
Bezerics Pátria 2014 - Kristinus Birtok Fehér 2014
Kukoricalevél alatt gőzölt süllő vörösbabkrémmel és zöldcitromos burgonyaropogóssal
Bezerics barrique Chardonnay 2014 - Kristinus Chardonnay 2015
Tanyasi jércerétes spárgakrémszósszal és egreslekvárral
Bezerics Rosé Cuvée 2015 - Kristinus Birtok Rosé 2015
„Crema Rosalinda”
Bezerics Shiraz 2013 - Kristinus Zweigelt 2011
Konfitált mangalica nyaka körtés tepsisburgonyával
Bezerics Pogányvári Deja Vu kései szüret 2009 - Kristinus Kéthelyi Merlot Icewine 2012
Fehércsokoládés piskóta költemény
Időpont: 2016. szeptember 29. (csütörtök) 19:00
A borvacsora ára: 11.990 Ft/fő
Asztalfoglalási lehetőségek:
- Telefon: +36 1-815-1100
- E-mail: araz@araz.hu
- Online
További információkért kattintson az étterem weboldalára.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!