Borgasztronómia Kurzus
Budapest, Borkollégium
A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre. A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért alakítottuk ki kétnapos kurzusunkat a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.
Tematika
Bortípusok (2 óra)
Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
Saláta- és társai (2 óra)
Húsimádóknak (2 óra)
Sajt (2 óra)
Édesszájúaknak (2 óra)
Egyéb információk
Képzési napok: intenzív 2, jellemzően péntek-szombat, 9.00-18.00 óra között
Tanórák száma (60 perc): 15
Kóstolt italok száma: 20
Magyar vizsga és oklevél díja ingyenes
Tandíj
Kedvezményes ár: 32.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 40.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Jelentkezés
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!