A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borgasztronómia tanfolyam

11. 24. - 11. 25.

Budapest, Borkollégium



Jó borok mellé jó fogások - ennél nem is kellhet több!

 


A gasztronómia jelentős fejlődést mutat hazánkban. Egyre nyitottabbak vagyunk a minőségi alapanyagokra, ételekre, éttermekre. A bor és étel párosítása izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital, vagy a borhoz jól megválasztott étel nagymértékben fokozni tudja az ízélményt. Egy-egy bortanfolyam keretében korlátozottak a lehetőségek az összekóstolás komplex rendszerének megismerésére, ezért a Borkollégiumban  kialakítottak egy kétnapos kurzust a gasztronómia és bor iránt érdeklődők számára.
 
Tematika
Alapízek (2 óra)
Bortípusok (2 óra)
Alapvető bor-étel párosítások (3 óra)
Saláta- és társai (2 óra)
Húsimádóknak (2 óra)
Sajt (2 óra)
Édesszájúaknak (2 óra)
 


Tandíj
Kedvezményes ár: 32.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 40.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!