A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Buborék világ

06. 23. - 06. 24.

Budapest, Borkollégium, Mindent a pezsgőkről!



A pezsgőt sokan a különleges alkalmak italának tartják, és ezért igen ritkán – általában az év végén – fogyasztják csupán. A tradicionális módszerrel készült pezsgők természetesen tényleg nem nevezhetők mindennapinak, azonban a buborékos italok meglehetősen széles spektruma alkalmas a változatos felhasználásra.

 

Buborék világ

 

A hagyományos, vagy charmat eljárással készült pezsgők, a proseccók, a habzó és gyöngyöző borok között találunk minden eseményhez illő választást, legyen az egy vacsora, kertiparti, vagy egy nyáresti beszélgetés. Ezek az italok ráadásul kiválóan illeszkednek az étkezéseken szinte minden fogáshoz, így a gasztronómiában is optimális választást jelenthetnek.

 


A hazai boréletben egyre nagyobb szerepet töltenek be mind a pezsgők, mind a habzó- és gyöngyöző borok, ezért is tartotta fontosnak a Borkollégium egy ilyen témával foglalkozó kurzus elindítását. A különböző pezsgőkészítési módok, pezsgőstílusok, termőhelyek különleges izgalmakat ígérnek a résztvevőknek.

 

Tematika:


 

Tételsor:


 

További információ a Borkollégium oldalán.


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!