A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bujdosó borvacsora

10. 27.

Budapest, Almásy Vendéglő



A következő borvacsora során a Dél-Balaton egyik legjobb borászata a Bujdosó Pincészet gondoskodik az est kiváló borairól!

 

Bujdosó borvacsora

 


Egy igazi családi birtok, ahol 80 hektáron három generáció fáradozik azon, hogy minél jobb minőségű, a területnek leginkább megfelelő szőlő teremjen és a dél balatoni vidékre legjellemzőbb zamatokat tudják létrehozni boraikban.
A pincészetet és a borokat személyesen Bujdosó Ferenc Úr fogja bemutatni, aki a borkészítés mellet a vitorlázás szerelmese is, amit a borok elnevezése is tükröz.

 

 


Menü
Zöld 2016 gyöngyözőbor
 
Balaton 2016 (Olaszrizling)
Sertés szűz carpaccio, zöldalma, mandula
 
Matacs 2011 szürkebarát
Rántott malacláb, körte, zeller
 
Katamarán Rosé
 
Katamarán 2013  ( Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon)
Sertéstarja, csicseriborsó, mangold
 
Sirocco   2013 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot)
Farkastanya  2012 (Cabernet Franc)
Kacsacomb, sütőtök, krokett
 
Tramontana 2015 (Tramini édes)
„Aperol spritz”
 

A menü ára a borokkal: 10.000,- Ft.

A menü ára borok nélkül: 7.500,- Ft.

 

Asztalfoglalás: mail info@almasyvendeglo.hu, tel +36 1 3151338


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!