Champagne Vacsora az Arazban
Budapest, Araz Étterem
A Franciaországbeli Champagne-Ardenne régióban elhelyezkedő Duval-Leroy Pezsgőpincészet egy előkelő vacsora erejére az Araz Restaurantba látogat.
Barka Áron - Chef de Cuisine azon nemes feladatra vállalkozott, hogy megfelelő társat teremtsen a Duval-Leroy ésKreinbacher pezsgők mellé. A végeredmény egy egyedülálló, hatfogásos Champage vacsora, melyet minden részletében átjár az elegancia és a pezsgőkészítés hagyománya.
Időpont: 2015. december 8. (kedd) 19:00
Menü
Kreinbacher Extra Dry
Pisztáciás tigris garnéla
Duval Leroy Brut
Dióval kandírozott lágy kecskesajt citrusos reteksalátával és vizitormával
Duval Leroy Premier Cru Brut
Szarvasgombával parfümerizállt libamáj Créme Brulée sült fügével és kalácsmorzsával
Duval Leroy Rosé Prestige Premier Cru
Langusztás Bouillabaisse korianderes - sáfrányos tésztával
Duval Leroy Famme De Champagne Grand Cru Vintage 2010
Rombuszhal és vaníliás fésűkagyló duója parajlevelekkel, konfitált ananásszal, zellerkrémmel és kaviárszósszal
Duval Leroy Lady Rose
Fehér húsú barack mousse jégburokban rózsaesszencia zselével, szárított eperrel és fehér csokoládémorzsával
Ár: 26.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolnak fel.
A parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban.
A korlátozott férőhely miatt asztalfoglalás szükséges. Érkezés: 18:50-ig.
Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!