Csányi borvacsora muzeális tételekkel
, Budapest, Pavilon
A Pavillon de Paris étterem hamarosan Pavilon néven folytatja tevékenységét. Téliesítették a pavilont, a konyhát immár Szabó Ferenc séf vezeti, megújul a nevük és az étlap is. Nem változik a gyönyörű kert, az elkötelezettségük a magas színvonalú vendéglátás iránt, és továbbra is tervezik tematikus vacsorák rendezését. Első ilyen rendezvényük Csányi Pincészet - Chateau Teleki Muzeális Szelekció borvacsora, 2014. október 30-án, 19.00 órai kezdettel.
Szabó Ferenc séf és Gál József vezérigazgató-borász közös ajánlata az estére, egyedülálló - eddig sehol be nem mutatott - muzeális tételekkel:
Amuse Bouche
Ráktatár / Teleki 2,5 bar Gyöngyöző Rosé Cuvée 2013
Menü
Préselt malaccsászár, balzsamecetes jus / Reserve Cuvée (Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc) 1995
Cékla krémleves, brillat savarin / Chateau Teleki Cabernet Sauvignon 2002
Pecsenye kacsamell, szilva jus, fenyőmagos gersli rizottó / Chateau Teleki Merlot 2003
Birsalma sorbet
Gemenci szarvas bélszín, vargányás polenta, kékáfonya mártás / Chateau Teleki Cabernet Franc 2002
Levendulás aszalt barackos pite, Valrhona csokoládé / Elegance Cuvée 2007
Digestive: Elegance Cuvée 2003
A borvacsora ára 14.900,- Ft / fő.
Asztalfoglalás: +36 20 509 3430
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!