A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Csányi borvacsora muzeális tételekkel

10. 30.

, Budapest, Pavilon



A Pavillon de Paris étterem hamarosan Pavilon néven folytatja tevékenységét. Téliesítették a pavilont, a konyhát immár Szabó Ferenc séf vezeti, megújul a nevük és az étlap is. Nem változik a gyönyörű kert, az elkötelezettségük a magas színvonalú vendéglátás iránt, és továbbra is tervezik tematikus vacsorák rendezését. Első ilyen rendezvényük Csányi Pincészet - Chateau Teleki Muzeális Szelekció borvacsora, 2014. október 30-án, 19.00 órai kezdettel.

 

Csányi borvacsora muzeális tételekkel

 

Szabó Ferenc séf és Gál József vezérigazgató-borász közös ajánlata az estére, egyedülálló - eddig sehol be nem mutatott - muzeális tételekkel:

 

Amuse Bouche

Ráktatár / Teleki 2,5 bar Gyöngyöző Rosé Cuvée 2013

 

Menü

Préselt malaccsászár, balzsamecetes jus / Reserve Cuvée (Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc) 1995

 

Cékla krémleves, brillat savarin / Chateau Teleki Cabernet Sauvignon 2002

 

Pecsenye kacsamell, szilva jus, fenyőmagos gersli rizottó / Chateau Teleki Merlot 2003

 

Birsalma sorbet

 

Gemenci szarvas bélszín, vargányás polenta, kékáfonya mártás / Chateau Teleki Cabernet Franc 2002

 

Levendulás aszalt barackos pite, Valrhona csokoládé / Elegance Cuvée 2007

 

Digestive:  Elegance Cuvée 2003

 

 

A borvacsora ára 14.900,- Ft / fő.

 

Asztalfoglalás: +36 20 509 3430


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!