A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Dúzsi Borvacsora az Almásy Vendéglőben

06. 02.

Budapest, Almásy Vendéglő



„Az a jó bor, ahol egy pohár elfogyasztása után az ember nem tud szabadulni a gondolattól, hogy meg kellene inni még egyet.”

 

Dúzsi Tamás, noha a rozéval összefüggésben ugyebár királyként emlegetik, valójában nem sztár. Nem az az alkat. Gondolkodó, önmagával is vitázó ember, akinek bár határozott elképzelései vannak a világról és benne a borkészítésről, azért mindig keresi az új, még járatlan utakat és lehetőségeket is. Munkássága elismeréseként, 2014-ben az év bortermelője lett.
 
A borvacsorán Dúzsi Tamás személyesen mutatja be a pincészetet és a borokat.
 
Kékfrankos Rosé 2016
 
Pinot Noir Rosé 2016

Polip, lime, borsó

 
Cabernet Sauvignon Rosé 2015

Malackaraj, gyalult tök, paradicsom,

 
Birtokbor 2012

Bárányvagdalt, brokkoli

 
Pentaton 2012, Görög szó 2012

Hátszín, kéksajt, újburgonya, hagyma


Eper, bodza, rebarbara
 
A menü ára, a borokkal: 11.000,- Ft.
A menü ára borok nélkül: 7.500,- Ft.
  
Asztalfoglalás:
+ 36 1 3151338
info@almasyvendeglo.hu


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!