A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Dúzsi Tamás Jr- Liba- Gesztenyés

11. 23.

Budapest, Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó



Ismerjék meg Ifj. Dúzsi Tamást, és a méltán híres borait!

 

A Dúzsi családban az öt gyermek közül Ifjabb Dúzsi Tamást ragadta magával legjobban a szőlőművelés szeretete. Tamás az egyetem elvégzése után először Geisenheimben, majd Montpellier-ben és Portugáliában ismerkedett tovább a borkészítéssel. A jelenleg 17 hektárral rendelkező pincészetnél szerves részét képzi a szőlő művelésének és apjával közösen készítik a borokat.


A legfrissebb szüretből Márton-napi rosé, és újbor, Pentaton, Grabóc, Syrah válogatás, libás ételek, és ifj. Dúzsi Tamás, aki korosztálya egyik vezető tehetsége.
Tamás mesél önöknek arról, hogy miért készítenek 12-féle Rosé-t, hogyan lett a Magyar - Portugál Kereskedelmi Kamara Nagykövete, miért hívják meg zsűrinek a legnagyobb nemzetközi borversenyekre, és csak New Yorkban miért tart 46 étterem/ borbár Dúzsi borokat.
Az ár tartalmazza a 6+1 fogásos vacsora és borsor árát valamint, az ásványvízfogyasztást.
 
Előfoglalási kedvezményes ár: 15 000 Ft/ fő november 12-ig foglalva.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!