Francia champagne és borvacsora
Budapest, Mezzo Music Restaurant
Francia champagne és borvacsora a Mezzoban 2017. november 22-én (szerdán) 19 órakor.
Az elmúlt években vendégül láttak sok nagyszerű magyar borászt, most már elérkezettnek látják az időt, hogy kicsit kitekintsenek az országból, merre tartanak a világban. A következő borvacsorák erről szólnak majd, olasz, spanyol, újvilági borok kerülnek a poharakba és a konyhájuk ezekhez kreál ételeket.
Ezen az estén a “Bor és Más” importőre, Marczingós Zoli állította össza a borválasztékot. Mivel francia borest szinte elképzelhetetlen champagne nélkül, ezért a Taittinger ház pezsgőit kóstolhatják. De megjelenik Burgundia, az elmaradhatatlan Pinot-val, Chablis-val, és természetesen Bordeaux.
A menü
Séf Üdvözlete:
Vargányás kacsa rilette
Domaine Févre Chablis 1er Cru Vaulorent 2015
Előétel:
St. Jakab kagyló pezsgőhabbal
Taittinger Prelude Grand Cru
Leves:
Marseille-i halleves
Provance-i rosé 2016
Főétel I:
Borjú blanquette
Chateau Beaubois Confidence blanc 2014
Főétel II:
Boeuf Bourguignon
Maison Louis Latour Cotes de Nuits Villages (Pinot Noir) 2013
Desszert:
Csokoládés mille-feuille málnazselével
Chateau Haut-Brisson 2014
Saint-Émillion Grand Cru
A francia borvacsora ára 18.000.- Ft/fő mely tartalmazza az ételekhez felszolgált borpárosítást is.
Az est folyamán Szász Szabolcs hozza el a francia sanzonok hangulatát tangóharmonikáján
Asztalfoglalás: 06 1 356 3565 vagy mezzo@mezzo-restaurant.hu. A foglalás véglegesítéséhez 50% előleg megfizetése szükséges.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!