Furmint Borvacsora az Almásy Vendéglőben
Budapest, Almásy Vendéglő
A Furmint Február jegyében idén is 7 különleges furmintot mutat be az Almásy Vendéglő, méghozzá a Riedel Tokaji Furmint pohárban, kiváló ételek mellett.
A Furmint Február jegyében idén is 7 különleges furmintot mutat be az Almásy Vendéglő. Négyet a Montium pincészettől, amelyeket ezen az estén Csorba Péter Úr, a pincészet vezetője mutat be, továbbá 3 fajtát, amelyeket a szervezők a nagy furmint kóstolón választanak ki Kézdy Dániel, a Furmint Február főszervezőjének, ötletgazdájának segítségével. A borokat a hozzá kifejlesztett Riedel Tokaji Furmint pohárban szolgálják fel.
Menü:
Marinált Lazac, zöldalma, wasabi
Birtok bor Montium pincészet 2013
Supreme csirke, fürjtojás, saláta velute
Duhaj Montium pincészet 2013
Hálóban sült sertés szűz, spenótos pestoval, burgonya püré, laskagomba
Furmint Első Montium pincészet 2013
Citrusos tortácska, vaníliakrém
Cuvée Montium pincészet 2013
Időpont: 2016. február 19. péntek, 19 óra
Menü ára borokkal: 8.500,- Ft.
Borok nélkül a menü: 6.000,- Ft.
Helyszín és jelentkezés:
Almásy Vendéglő
Cím: 1023 Budapest, Rómer Flóris u. 12.
Telefon: 061 315 1338
E-mail: info@almasyvendeglo.hu
Web: www.almasyvendeglo.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!