A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Furmint Borvacsora az Almásy Vendéglőben

02. 19.

Budapest, Almásy Vendéglő



A Furmint Február jegyében idén is 7 különleges furmintot mutat be az Almásy Vendéglő, méghozzá a Riedel Tokaji Furmint pohárban, kiváló ételek mellett.

 

A Furmint Február jegyében idén is 7 különleges furmintot mutat be az Almásy Vendéglő. Négyet a Montium pincészettől, amelyeket ezen az estén Csorba Péter Úr, a pincészet vezetője mutat be, továbbá 3 fajtát, amelyeket a szervezők a nagy furmint kóstolón választanak ki Kézdy Dániel, a Furmint Február főszervezőjének, ötletgazdájának segítségével. A borokat a hozzá kifejlesztett Riedel Tokaji Furmint pohárban szolgálják fel.

 

Menü:

Marinált Lazac, zöldalma, wasabi

Birtok bor Montium pincészet 2013
Supreme csirke, fürjtojás, saláta velute

Duhaj Montium pincészet 2013

Hálóban sült sertés szűz, spenótos pestoval, burgonya püré, laskagomba 

Furmint Első Montium pincészet 2013

Citrusos tortácska, vaníliakrém  
Cuvée Montium pincészet 2013

 

 

Időpont: 2016. február 19. péntek, 19 óra

 

Menü ára borokkal: 8.500,- Ft.

Borok nélkül a menü: 6.000,- Ft.

 

Helyszín és jelentkezés:

Almásy Vendéglő

Cím: 1023 Budapest, Rómer Flóris u. 12.
Telefon: 061 315 1338
E-mail: info@almasyvendeglo.hu
Web: www.almasyvendeglo.hu

 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!