A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Terroir Club Furmint Kerekasztal

02. 10.

Budapest, Pesti Vigadó Étterme



Február 10-én a Pesti Vigadó éttermében a Terroir Club furmint kóstolót és kerekesztal beszélgetést szervez meghívott borászok társaságában.

 

Terroir Club Furmint Kerekasztal

 

Ha február, akkor furmint, és ha furmint, akkor már tényleg van miről beszélni, nemzetközi relációban is. Ezt a témát járják körbe február 10-én a Pesti Vigadó éttermében a Mitiszol szervezői olyan élvonalbeli borászokkal, akik maradandót alkottak furmint fronton. A résztvevők találkozhatnak Bott Judittal és Bodó Józsival (Bott Pince, Tokaj), Demeter Zoltánnal, Juhász Szabolccsal (Királyudvar), és Takács Lajossal (Hollóvár, Somló). Az évjáratokon átívelő kóstolón vezető fajtánkat nemzetközi klasszisok mellett kóstolhatjuk.

 

Borsor:
Bott Pince, Tokaj-hegyalja – Csontos 2013
Hollóvár (Takács Lajos), Somló – Furmint 2013
Nikolaihof, Wachau – Riesling vom Stein Federspiel 2013
Domaine Huet, Loire – Vouvray Le Clos du Bourg SEC 2013

Királyudvar, Tokaj-hegyalja – Furmint Sec 2012
Bott Pince, Tokaj-hegyalja – Csontos 2012
Hollóvár (Takács Lajos), Somló – Furmint 2012
Demeter Zoltán, Tokaj-hegyalja – Kakas 2012
Demeter Zoltán, Tokaj-hegyalja – Veres 2012
Domaine Aubert et Pamela de Villaine, Bourgogne – Rully Les Saint Jacques 2012

Királyudvar, Tokaj-hegyalja – Furmint Sec 2008
Bott Pince, Tokaj-hegyalja – Csontos 2008
Hollóvár (Takács Lajos), Somló – Furmint 2008
Demeter Zoltán, Tokaj-hegyalja – Kakas 2008
Demeter Zoltán, Tokaj-hegyalja – Veres 2008
Domaine Huet, Loire – Vouvray Le Clos du Bourg SEC 2008
Domaine Aubert et Pamela de Villaine, Bourgogne – Rully Les Saint Jacques 2008

Királyudvar, Tokaj-hegyalja – Furmint Sec 2006
Demeter Zoltán, Tokaj-hegyalja – Kakas 2006
Nikolaihof, Wachau – Riesling vom Stein Federspiel 2006

 

-

 

 

Időpont: február 10., szerda, 18.45 – 21.30
Helyszín: Pesti Vigadó Étterme (1051 Budapest, Vigadó tér 2.)
Részvételi díj: 9.900 Ft / fő

 

Jelentkezés telefonon (06 20 449 0344 – H-Szo 12.00-20.00 között) vagy e-mailen: info@terroirclub.hu. A kóstolón legfeljebb 28 fő vehet részt, ezért helyet csak a részvételi díj befizetését követően tudnak garantálni a szervezők. A Terroir Clubban (III. kerület, Csillaghegyi út 13.) készpénzzel vagy bankkártyával, a Terminal Marketben (V. kerület, Erzsébet tér 11.) készpénzzel vásárolható belépő, de a bankszámlaszámukra is utalható az összeg (Ital-tár Kft.,12100011-10132241). A közleményben kérik feltüntetni fel az esemény címét (“Furmint kóstoló”) valamint a résztvevő(k) nevét.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!