A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Garamvári és Pók Borduett Vacsora

11. 03.

Budapest, Araz Étterem



Ezúttal a dél-balatoni, valamint az egri borvidékre kalauzolja vendégeit az Araz Étterem, útitársul hívva a Garamvári Szőlőbirtok és a Pók Tamás Pincészet kiváló borait. A borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az Araz Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.

 

Garamvári és Pók Borduett Vacsora

 

A Garamvári – Pók borduett vacsora időpontja:

2016. november 3. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig. 
 

Menüsor:

  • Garamvári Sauvignon Blanc 2015 - Pók Tamás Kétkezes fehér házasítás 2014
    • Waldorf saláta libapörccel
  • Garamvári Brut Nature - Pók Tamás Rigópohár 2012
    • Fürj pástétom pezsgőkrémben
  • Garamvári Pinot Noir 2015 - Pók Tamás Négykezes 2012
    • Mangalica nyaka vörösborban párolva, rókagombás rizottóval
  • Garamvári Merlot 2015 - Pók Tamás Nagy-Eged Kékfrankos 2012
    • Kacsamellszeletkék csipkebogyós gombóccal és királydatolya-mártással
  • Garamvári Syrah 2012 - Pók Tamás Nagygalagonyás Kékfrankos 2011
    • Kardhalfilé turbolyás rataouille-val
  • Garamvári Esti-Kék 2009 - Pók Tamás Pajdos Bikavér Superior 2012
    • Házi húzott rétes meggylevessel és kávés csokoládékoronával

    
Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

 

Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban. 
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.

 

Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!