Garamvári és Pók Borduett Vacsora
Budapest, Araz Étterem
Ezúttal a dél-balatoni, valamint az egri borvidékre kalauzolja vendégeit az Araz Étterem, útitársul hívva a Garamvári Szőlőbirtok és a Pók Tamás Pincészet kiváló borait. A borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az Araz Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.
A Garamvári – Pók borduett vacsora időpontja:
2016. november 3. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig.
Menüsor:
- Garamvári Sauvignon Blanc 2015 - Pók Tamás Kétkezes fehér házasítás 2014
- Waldorf saláta libapörccel
- Garamvári Brut Nature - Pók Tamás Rigópohár 2012
- Fürj pástétom pezsgőkrémben
- Garamvári Pinot Noir 2015 - Pók Tamás Négykezes 2012
- Mangalica nyaka vörösborban párolva, rókagombás rizottóval
- Garamvári Merlot 2015 - Pók Tamás Nagy-Eged Kékfrankos 2012
- Kacsamellszeletkék csipkebogyós gombóccal és királydatolya-mártással
- Garamvári Syrah 2012 - Pók Tamás Nagygalagonyás Kékfrankos 2011
- Kardhalfilé turbolyás rataouille-val
- Garamvári Esti-Kék 2009 - Pók Tamás Pajdos Bikavér Superior 2012
- Házi húzott rétes meggylevessel és kávés csokoládékoronával
Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.
Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.
Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!