Gere Tamás&Zsolt - Kovács Nimród Borduett Vacsora
Budapest, Araz Étterem
A 2018-as évben is folytatják a méltán már sokak által ismert hagyományukat - rögtön két zseniális pincészet kíséretében. A Villányi Borvidék nemes képviselője a családi vállalkozásként működő Gere Tamás&Zsolt Pincészet, az Egri Borvidékről pedig Kovács Nimród Borászatának legkiválóbb borait kóstolhatják meg.
A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.
Menüsor:
Gere Hárslevelű 2015 - Kovács Nimród Furmint 2014 Grand Cru
Libamáj shot roppanós tepertővel
Gere Zsolt Gentleman 2016 - Kovács Nimród Syrah
Tatár beefsteak vaníliás kaláccsal
Gere Tamás és Zsolt Pinot Noir 2012 - Kovács Nimród Cool Noir 2013
Sült paprikakrémleves gidabatyuval
Gere Zsolt Ficsúr 2015 - Kovács Nimród Rhapsody 2014
Bárány szőlőlevélben hajdinapogácsával és sült fokhagymapürével
Gere Tamás és Zsolt Franc 2009 - Kovács Nimród Superior 2013
Argentin hátszín és vörös tonhal duója gratinírozott burgonyával, kínai kellel és póréhagymamártással
Gere Tamás és Zsolt Aureus 2009 - Kovács Nimród NJK. Grand Cru 2011
Meggyes madártej mini zserbóval
Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolunk fel.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! Asztalfoglalás:
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!