A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Jazz Brunch a Kastélykertben

04. 23.

Tolcsva, Helia-D Herba kastély



Könnyed és egzotikus fogásokat készít a Miskolcról érkező A Leves gasztroműhely, melyhez tolcsvai borászok és a házigazda Budaházy Pince kínálják kötetlen, könnyed légkörben boraikat, élő jazz zene kíséretében a kiskastély és gyógynövényes kertje szemet gyönyörködtet miliőjében.

 

Jazz Brunch a Kastélykertben

 


Brunch Menü (11:00-14:00)

  • Tokaji kávépörkölő manufaktúra espresso&more
  • Előétkek: Sült paprika krém | Limeos humusz krém | Fehérboros sajt fondü | Szezonális zöldség variációk | Bagett válogatás
  • Leves: kókuszos karotta krémleves, illatos erdei gombákkal
  • Főétel: zempléni báránycurry, aszalt gyümölcsös kuszkusszal
  • Desszert: Fehércsokis chia puding az erdő gyümölcseivel

 
Borászatok:

  • Csubák Pincészet
  • Kiss István Pincészete
  • Kvaszinger Borászat
  • Oremus Pincészet
  • Budaházy Pincészet

 
Élő jazz: Gáspár Károly duó
 
13: 00 Dr. Lovász Emese, régész-muzeuológus Tokaj bortörténeti előadása „Mindenkori hedonizmus a bor bűvöletében” címmel

 

Bővebb információ:

Facebook esemény

Weboldal

info@herbakastely.hu

Telefon: +47 584 032


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!