Jó Ivású Vörösborok Kóstolója
Budapest, Borkollégium
Kóstoló tréningjeinken az alapvető borstílusokat tekintjük át, külön figyelmet szentelve a kóstolási folyamatra, a gyakorlásra. Egy alkalommal 6-7 tipikus hazai tételen keresztül beszélgetünk a stílusjegyekről, gasztronómiai lehetőségekről.
Leírás
A mesterkurzusok mellett 2016-tól borkóstolókat is szervezünk, melyek során egy-egy konkrét témával, borfajtával, területtel ismerkedünk speciális borsor segítségével, az együtt kóstolás élményével. A mesterkurzusokhoz képest kisebb hangsúly helyeződik az elméleti bevezetőre, azonban itt is fontos a nyílt vagy vakkóstolásnál megismerni a borok hátterét, jellemzőit.
Kóstoló tréningjeinken az alapvető borstílusokat tekintjük át, külön figyelmet szentelve a kóstolási folyamatra, a gyakorlásra. Egy alkalommal 6-7 tipikus hazai tételen keresztül beszélgetünk a stílusjegyekről, gasztronómiai lehetőségekről.
Mind a 8 téma látogatása után oklevelet nyújtunk át.
Borok, amelyeket megkóstolunk:
- Sebestyén Csaba Kadarka 2013, Szekszárd
- Etyeki Kúria Kékfrankos 2013, Etyek-Buda
- Pfneiszl Biobirtok Merlot 2014, Sopron
- Ruppert Pincészet Portugieser 2015, Villány
- Weninger Sopron 2013 (merlot), Sopron
- Gál Tibor Grőber Pinot Noir 2012, Eger
Időtartam: 2 óra (18.00-20.00 óra)
Árak
Normál kóstoló ára: bruttó 6.500 Ft/fő/alkalom
Kedvezményes ára: bruttó 6.000 Ft/fő/alkalom (amennyiben a kóstoló kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.)
Teljes kóstoló tréning ára: 45.000 Ft/fő/8 alkalom (egy összegű, előre fizetés esetén).
Ide kattintva jelentkezhet a tanfolyamra.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!