A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Junibor Organic Special

03. 01.

Budapest, Divino Gozsdu



DiVino Gozsdu + Junibor Organic Special = Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban.

 

Junibor Organic Special

 

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.


Helyszín: Divino Gozsdu
Dátum: Március 1., 18:00-20


Juniborászok:

  • Hernyák Tomi
  • Kis Tamás
  • Pfeinszl Katrin
  • Demeter Endre
  • Wille-Baumkauff Stefán
  • Franz Weninger
  • Gere Andrea
  • Árvay Angelika

Vendégország: Ausztria


Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

  • FRITSCH Riesling Wagram 2015 
  • JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015 
  • FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor.
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.
A befogadóképességünk limitált.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!