Junibor Organic Special
Budapest, Divino Gozsdu
DiVino Gozsdu + Junibor Organic Special = Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban.
8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.
Helyszín: Divino Gozsdu
Dátum: Március 1., 18:00-20
Juniborászok:
- Hernyák Tomi
- Kis Tamás
- Pfeinszl Katrin
- Demeter Endre
- Wille-Baumkauff Stefán
- Franz Weninger
- Gere Andrea
- Árvay Angelika
Vendégország: Ausztria
Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:
- FRITSCH Riesling Wagram 2015
- JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015
- FEILER Blaufränkisch Umriss 2013
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor.
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.
A befogadóképességünk limitált.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!