A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Klein Dávid Borvacsora a Bodrinál

01. 18.

Szekszárd, Bodri Pincészet és Optimus Étterem



Élménybeszámoló és nepáli borvacsora Klein Dáviddal és Bodri borokkal.

 

Klein Dávid Borvacsora a Bodrinál

 

Program:

18:15-19:15
Klein Dávid élménybeszámolója az Annapurna első magyar oxigénpalack nélküli megmászásáról.

 

19:30
Nepáli vacsora

  • Hideg előétel: Csicseri borsópüré fűszeres kosárban
    • Rozé Cuvée "Orsi"
  • Leves: Édes-savanyú leves momóval (nepáli gőzölt batyu)
    • Fehér Cuvée "Civilis"
  • Meleg előétel: Kacsa curry chapatival (indiai lepény kenyér)
    • Siller Civilis Cuvée
  • Főétel: Marhaoldalas sütőtökös kuszkusszal, alma chuntey-val
    • Bikavér Válogatás "Faluhely"
  • Desszert: Kókuszos ananásztorta kardamommal
    • Fehér Cuvée Válogatás "Faluhely"


A rendezvény alatt korlátlan kóstolási lehetőséget biztosítanak az Orsi Rozéra és Bodri szódára.

Kapcsolat:

Cím: Bodri Pincészet és Optimus Étterem, Szekszárd, Faluhely dűlő
Telefon: 00 36 74 67 67 00
E-mail: vendeglatas@bodribor.hu



 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!