Klein Dávid és Suhajda Szilárd: a hazai szikláktól a Himalájáig
Szekszárd, Bodri Pincészet
Egy mennyei borvacsora és Klein Dávid élménybeszámolója - ez egyszerűen kihagyhatatlan!
A program 18:00-tól indul.
Klein Dávid és Suhajda Szilárd élménybeszámolója 18:15-19:15-ig.
Borvacsora: 19:30-tól
Hideg előétel, leves:
Paradicsom terrine és paradicsom consommé MONTE CRISTALLO fehérségű mozzarella golyóval
Szekszárdi Rozé „Rozi” 2017
Meleg előétel:
Tejszínes kelbimbó konfitált K2-es malaccsászárral, borotvakagylóval
Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely” 2015
Főétel:
Kacsa QV PUNTA MICHELE receptje alapján
Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely” 2015
Desszert:
Mentás csokoládécsúcs a MONT BLANC havával
Szekszárdi „Optimus” Cuvée 2015
A vacsora ára: 10.000 Ft/fő
A rendezvény alatt korlátlan fogyasztási lehetőséget biztosítunk „Rozi” Rozéból és Bodri szódából.
Asztalfoglalás: vendeglatas@bodribor.hu e-mail címen vagy a +36 74 67 67 00 telefonszámon.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!