A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Konyári liba-vacsoraest

11. 10.

Budapest, Almásy Vendéglő



Az Almásy Vendéglő következő eseményének középpontjában a liba lesz mellé pedig kiváló borokkal készül a Konyári Pincészet!

 

Konyári liba-vacsoraest

 


A családi pincészetet Balatonlellén Konyári János alapította 2000-ben. Ő volt az első borász Magyarországon, aki a barrique-hordós érlelést alkalmazta, új fejezetet nyitva az itthoni borkészítésben. A pincészet bizonyította, több díjnyertes borával, hogy a kékszőlőnek fontos szerep jut a Balaton déli partján. Konyári János 2008-ban lett az év bortermelője. Fia, Konyári Dániel 2009-ben lett az év fiatal borásza. A borokat személyesen mutatja be, a pincészetnél a kóstolókért felelős Szőllős Melinda
 

 


Menü
Konyári Rosé 2016
 
Konyári Fehér Loliense 2016
(Sauvignon Blanc, Chardonnay, Olaszrizling, Semillon házasítás)
Liba gerbeaud
 
Konyári Cabernet Sauvignon 2015
Libakolbász, füge, gyöngyhagyma
 
Konyári Syrah 2015
Konyári Cabernet_Syrah 2013
Libazúza, gomba velouté, meggy
 
Konyári Vörös Loliense 2015
(Cabernet Sauvignon_Cabernet Franc, Merlot házasítás)
Konyári Sessio 2012
(Merlot, Cabernet Franc házasítás)
Libacomb, knédli, cékla
 
Gesztenye, barna sör, csokoládé
 

 

 

 
A menü ára borokkal: 11.000,- Ft.
A menü ára borok nélkül: 8.000,- Ft.
 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!