Konyári liba-vacsoraest
Budapest, Almásy Vendéglő
Az Almásy Vendéglő következő eseményének középpontjában a liba lesz mellé pedig kiváló borokkal készül a Konyári Pincészet!
A családi pincészetet Balatonlellén Konyári János alapította 2000-ben. Ő volt az első borász Magyarországon, aki a barrique-hordós érlelést alkalmazta, új fejezetet nyitva az itthoni borkészítésben. A pincészet bizonyította, több díjnyertes borával, hogy a kékszőlőnek fontos szerep jut a Balaton déli partján. Konyári János 2008-ban lett az év bortermelője. Fia, Konyári Dániel 2009-ben lett az év fiatal borásza. A borokat személyesen mutatja be, a pincészetnél a kóstolókért felelős Szőllős Melinda
Menü
Konyári Rosé 2016
Konyári Fehér Loliense 2016
(Sauvignon Blanc, Chardonnay, Olaszrizling, Semillon házasítás)
Liba gerbeaud
Konyári Cabernet Sauvignon 2015
Libakolbász, füge, gyöngyhagyma
Konyári Syrah 2015
Konyári Cabernet_Syrah 2013
Libazúza, gomba velouté, meggy
Konyári Vörös Loliense 2015
(Cabernet Sauvignon_Cabernet Franc, Merlot házasítás)
Konyári Sessio 2012
(Merlot, Cabernet Franc házasítás)
Libacomb, knédli, cékla
Gesztenye, barna sör, csokoládé
A menü ára borokkal: 11.000,- Ft.
A menü ára borok nélkül: 8.000,- Ft.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!