Kovács Nimród Borvacsora az Almásyban
Budapest, Almásy Vendéglő
A vacsorához kínált borsort és a pincészetet, legnagyobb örömünkre Kovács Nimród személyesen fogja bemutatni.
2016. október 21. péntek 19 óra
Eger adottságai a világ nagy borvidékei közül leginkább Burgundiához vagy Kalifornia
hűvösebb régióihoz hasonlíthatóak, ezért a Kovács Nimród Pincészet olyan fajtákat telepített,
az egri borvidék legjobb dűlőin, melyek itt érzik otthon magukat és így világszínvonalú borokat készíthetnek belőlük. Ezt a világszínvonalat mutatja, a számtalan nemzetközi borversenyen elért érmek száma és a 90 pont alá nem kerülő értékelések.
A vacsorához kínált borsort és a pincészetet, legnagyobb örömünkre Kovács Nimród személyesen fogja bemutatni.
Menü:
-
Pinot Gris 2013
-
Kacsaleves, kacsamell, kacsamáj
-
Battonage Chardonnay 2013
-
-
Chorizo, camembert, gyökérkenyér
-
Pinot Noir 2012
-
Blues Kékfrankos 2013
-
-
Malacpofa, zöldfűszeres fánk, sütőtök
-
Soul Syrah 2013
-
NJK Nagy Eged hegy 2009
-
-
Szőlős rétes
A menü ára borsorral: 8.500,- Ft. / fő
A menü ára borok nélkül: 6.000,- Ft. 6 fő
Asztalfoglalás: info@almasyvendeglo.hu telefon: 1 315 1338
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!