A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Kúcs Gyula borvacsora

05. 29.

, Budapest, Gundel Étterem



Kovács Antal így ajánlja következő borvacsoráját: „Másodszor történt meg velem, hogy az élet kézműves pincét sodort elém Villányból. Megkóstoltam Kúcs Gyula borait, és őszintén megvallom, nem is gondolkodtam sokáig; egymás kezébe csaptunk. És mivel is ünnepelhetnénk meg szebben, hogy a pince gondozásunkba került, ha nem egy közös borvacsorával a Gundelben?”

 

Az est menüsora:

Pécsi Irsai Olivér 2014 - Pácolt fogas spárga salátával
Villányi Kékfrankos Rosé 2014 - Korianderes articsóka krémleves, csípős ropogóssal
Villányi Merlot 2013 - Rózsaszín kacsamell szilvás káposzta lekvárral
Villányi Vörös Cuvée 2013 - Lassan sült borjúcsülök és borjú bélszín, szarvasgombás demi glace-val, mangoldos csicsókapürével
Villányi Syrah Válogatás 2012 - Sajtválogatás aszalt gyümölcsökkel (Felcsúti André Diós, kisaszondi érlelt, etyeki rúzsos)
Homoky Dorottya Tokaji Kései Muskotály "Rizsföld" 2013 - Cseresznye royal

 

A vacsora ára: 17.000Ft/fő

 

További információkért kattints IDE!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!