Kúcs Pince borvacsora
, Budapest, Don Leone Étterem
Kovács Antal így ajánlja következő borvacsoráját: „22 éves borpályafutásom alatt másodszor történt meg velem, hogy az élet kézműves pincét sodort elém Villányból. Megkóstoltam Kúcs Gyula nagyszerű borait, és őszintén megvallom, nem is gondolkodtam sokáig; egymás kezébe csaptunk. És mivel is ünnepelhetnénk meg szebben, hogy a pince gondozásunkba került, ha nem egy közös borvacsorával? Jöjjön tehát, aminek jönnie kell!”
A bemutatásra kerülő borok és étkek sora:
Jérce saláta - Pécsi Irsai Olivér 2014
Toszkán paradicsom leves - Villányi Rosé 2014
Rusztikus fűszeres sült tarja - Villányi Merlot 2013
Szarvasragu hercegnő burgonyával - Villányi Cabernet Sauvignon 2013
Parmezán, olíva, bagett - Villányi Syrah 2012
Meglepetés desszert
A vacsora ára: 12.000Ft/fő
További információkért kattints IDE!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!