A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Mádi Furmint Február

02. 17.

Mád, Gusteau Kulináris Élményműhely



Február 17-én kerül sor az idei Mádi Furmint Február rendezvényre.

 

Mádot ma már sok hazai és nemzetközi szakértő tekinti a furmint fővárosának, hiszen ehhez a településhez kapcsolódnak a magyar fehérbor XXI. századi történelmének legkomolyabb eredményei. 
Ebben az évben is kiváló mádi termelők borainak sétáló kóstolójával készülnek a neves eseményre.

Regisztráció az aszuhaz@gusteau.hu e-mail címen lehetséges. 
A részvétel díja 9900 Ft, és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció a regisztrációs díj megérkezésével válik aktívvá. 


Furmint Február menü: 
Marha kocsonya, cékla, uborka
Tépett mangalica, gyömbéres káposzta, házi magos cipó
Almás-diós pite, vanília 

Résztvevő borászatok listája: 
• Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet
• Szepsy Pince
• Szarka Pince
• Holdvölgy
• Gizella Pince
• Lenkey Géza
• Demetervin
• Balassa István
• Barta Pince
• Árvay Pince
• Pelle Pince
• Royal Tokaji Wine Company
• Budaházy Pince
• Orosz Gábor Picészete
• Tokaj Classic
• Götz Pince
• Zsadányi Pincészet
• Zsirai Pincészet


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!