A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nagy Tokaji Borárverés

12. 31. - 04. 27.

, , 2014. április 25-27. - Tokaj-Hegyalja2014-ben is megrendezésre kerül a Nagy Tokaji Borárverés a Tokaji Borlovagrend szervezésében. A Borlovagrend úgy gondolja, hogy előnyös lenne elkezdeni a Tokaji Tavasz rendezvénysorozatot már Budapesten, mind a budapesti, a vidékről és külföldről érkező vendégeket már pénteken reggel fogadni a Nyugati-páyaudvar Királyi várótermében. Felvették a kapcsolatot a MÁV Nosztalgia Kft-vel, aki egy luxusszerelvényen szállítja Tokajba a rendezvény résztvevőit. Utazás közben a vendégeiknek bemutatják Tokajt és borkóstolót tartanak. Az ebédet gyönyörű étterem kocsikban szolgálják fel.

 

Tokajban buszok várják az érkezőket, melyek a tokaji szőlőterületek bemutatása után a szállodákba viszik a vendégeket. Az esti borvacsorán a Tokaji Borlovagrend Udvari Tanácsa fogadja a vendégeket. Szombaton, ahogy ez már megszokottá vált, a délelőtti órákban az árverési tételek vakkóstolója után piknik ebéd a termelőkkel a sárospataki vár bástyáin, majd a várva-várt pillanat, a Nagy Tokaji Borárverés Winkler Nóra árverezővel. Az árverési tételeket a Borvizsgáló Bizottság tagjai mutatják be.

Délután az Udvari Tanács jelenlétében borlovagrendi avatás, este gálavacsora az Andrássy Rezidencián: lengyel ételek tokaji borok társaságában. Vasárnap lehetőség lesz találkozni a termelőkkel, ellátogatni pincéikhez, megkóstolni boraikat a pincészeteknél. Az idei év díszvendége Lengyelország lesz, elengedhetetlen szereplője a hírneves Tokaji borok történetének.

Írja be már most a naptárába, hogy 2014. április 25-27. között Tokaj-Hegyalján lesz a Tokaji Tavaszon, és a Nagy Tokaji Borárverésen!

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!