Novemberi újboros libalakomák a Vylyan Teraszon
Kisharsány, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet
Novemberben a jó pince- és borillat mellett az ínycsiklandó libafogások illata terjeng a Vylyannál.
A november a Vylyan Teraszon az újborok és a liba lakomák rajongóinak kedvez. A gyönyörű 2017-es szüret eredménye már kóstolható az évjárat előhírnökeiben, a KAKAS Rozéban és a Bogyólében. Az új borokat pedig mi más kísérhetné, mint Szent Márton tiszteletére minden módon elkészített ínycsiklandó libafogások. Hiszen, „Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás. A hagyományok fontosak, pláne, ha ínycsiklandó és vidám szokásról van szó.
Márton hétvégéje a Vylyan Teraszon
Az új évjárat friss ízeihez november 10-én és 11-én egy három fogásos újboros lakomával várjuk vendégeinket! Biztosítsák asztalfoglalásukat még időben.
Menü
Előétel
Füstölt libanyak, lencse, sütőtök
Vylyan Kakas Rosé 2017
Főétel
Ropogós libacomb, sólet, füstölt tojás, lila hagyma
Vylyan Bogyólé 2017
Desszert
Lúdláb szelet
A menü ára borokkal: 5400 Ft
Novemberi újboros libalakomák a Vylyan Teraszon
Ha már lúd, legyen kövér- alapon „a Márton nap” egész novemberben tart, így hó végéig kóstolhatják a libás finomságokat is! Kell is a vidámság az egyre sötétedő és hűvösödő őszben!
Étlapukon egész hónapban
- Szent Márton havi hidegtál 2200,-
- Füstölt libanyak, lencse, sütőtök 2200,-
- Ropogós libacomb, sólet,füstölt tojás, lila hagyma 3600,-
- Lúdláb szelet 1050,-
Pincelátogatás
A vezetett pincelátogatáson a borkészítés állomásait kísérhetik végig a szőlőfogadó résztől, a pincéig. Beavatják a borkészítés rejtelmeibe és megmutatják Önöknek, mi történik az év során a pincében.
Nyitva tartás
Hétfő: szünnap
Kedd-Szerda: 11:00 – 17:00
Csütörtök – Péntek: 11:00 – 21:00
Szombat: 10:00- 21:00
Vasárnap: 10:00 – 16:00
Információ, bejelentkezés
Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, vendeglatas@vylyan.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!