Párlat Tanfolyam
Budapest, Borkollégium
A cognac-tól az aperol spritzig, a whiskytől a vodka-szódáig: ezeket (és még sok mindent) tárgyal a tanfolyam. Trendek, divatok a párlatok világában, például miért kell a tequilához só és citrom, vagy hogy hogyan jutunk el a Genevertől a Monkey 47-ig?
Délelőtt: Spirit Update
A cognac-tól az aperol spritzig, a whiskytől a vodka-szódáig és vissza.
Idős urak és rapperek egy klubban.
Van-e élet a Bacardi fehéren túl is? Só-citrom-tequila?
Trendek, divatok a párlatok világában. Semmi sem az, aminek látszik!
Délután: A Genervertől a Monkey 47-ig
Gin-reneszánsz a világban. Csak a borókabogyó? Á, dehogy!
"Az utóbbi évtized soha nem látott népszerűségig repítette a britek egykor legnépszerűbb italát, a gint. Van magyar ital nagykereskedő, akinek portfóliójában több mint 70 tétel szerepel! Tényleg olyan jó ital? Megvizsgáljuk a trendeket, megnézzük, ki milyen alapanyagokat használ, s megpróbáljuk megfejteni, mi a titok."
Tervezett párlat sor:
- Vodka Bavarka (burgonya),
- Cognac Maxim Trijol vagy Frapin, legalább VSOP
- Sierra Milenario Extra Anejo tequila
- Appleton Estate 12 y.o. Rum
- Teeling Irish Whisky Small batch
- Four Roses Bourbon Small batch
- Macallan Whisky Sherry oak 12 y.o.
Tervezett gin sor:
- Tanqueray No 10
- Hendricks
- Bombay Sapphire
- G Vin Floraison
- The Botanist
Tematika
Általános kérdések, bevezetés a párlatok világába, divatok, sztereotípiák (4 óra)
A gin reneszánsza (4 óra)
Vizsga
A tanfolyamot elvégző hallgatóink oklevelet vehetnek át, külön vizsgát nem kell letenni.
Tandíj
Kedvezményes ár: 24.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 29.900 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
Jelentkezés ITT!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!