A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Pfneiszl Borvacsora az Almásy Vendéglőben

05. 19.

Budapest, Almásy Vendéglő, II. kerület Rómer Flóris u. 12.



Pfneiszl Birgit és Katrin 2006-ban vette át a pincészetet a szülőktől; átállították a borászatot biogazdálkodásra és az egyik leghíresebb soproni borászattá tették. A pincészetet, a borokat, a biogazdálkodás lényegét, előnyeit egy borvacsora keretein belül személyesen mutatják be a vendégeknek.

 

Pfneiszl Borvacsora az Almásy Vendéglőben

 

Az Ausztriában felnőtt, magyar származású borász édesapának 1993-ban sikerült újra soproni területet vásárolnia és elindítani a borkészítést. A pincészetet, a borokat, a biogazdálkodás lényegét, előnyeit az Almásy vendéglőben rendezett borvacsorán Birgit és Katrin Pfneiszl személyesen mutatják be a vendégeknek.

 

Időpont: 2017. május 19. péntek, 19 óra

 

A menü és a borok:

Zefír "ki is vagyok" (2016)

Rosé - “könnyű & fűszeres” (2016)

Eperleves, grillezett spárga, aszalt paradicsom

Kékfrankos - "ne nézz vissza haraggal" (2013)

Cabernet Sauvignon - ugrál a kenguru (2015)

Pulykamell, aszalt szilva, mogyoró

Shiraz - "hugó a nyomunkban" (2012)

Távoli világ (2014)

Sült császárhús, füstölt kápia paprika, puliszka

Impression Rouge - "köszönet I thank You" (2011)

Angus osobukko, hajdina, cseresznye

Krém karamella

 

 

A menü ára (borokkal): 10.000 Ft

A menü ára (borok nélkül): 7.000 Ft

 

Asztalfoglalás:

+36 1 3151338

info@almasyvendeglo.hu

 

Helyszín:

Almásy Vendéglő

1023 Budapest, Rómer Flóris u. 12.


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!