A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Piemonte Mesterkurzus Extra

05. 03.

Budapest, Borkollégium



A mesterkurzusok már évek óta lehetőséget adnak az együtt kóstolásra, ami mindannyiunk számára a legjobb forrás új ismeretek és egyben örömök szerzésére.

 

Piemonte Mesterkurzus Extra

 

Alkalmanként lelkes borimádók gyűlnek össze általában Mészáros Gabriella vezetésével, és egy-egy témát járnak körbe (például borfajta, régió, pincészet). A mesterkurzusokat kedvelők számára fontos az ízélmény mellett a megfelelő háttér-információ is, amelyet a nyílt vagy vakkóstolás előtti, illetve alatti előadásból, beszélgetésből szerezhetnek meg. Egyedi alkalmaink során szeretettel várunk mindenkit, aki a borban nem csak egy alkoholos italt lát, hanem időnként igazi műalkotást.
 
Mesterkurzusainkon gyakran végzett hallgatóinkat is üdvözölhetjük, akik számára a borral való ismerkedés mellett a közösségi együttlét is fontos szempont. Emellett természetesen örömmel látunk minden érdeklődőt, aki így jobban megismerheti iskolánkat is.

Borsor:

  1. Ascheri Do ut Des Pelaverga 2013  
  2. Ascheri Gavi di Gavi 2014  
  3. Vajra Dolcetto 2013
  4. Ascheri Dolcetto 2013  
  5. Asheri Barbera Fontanelle 2012 
  6. Vajra Barbera Superiore 2011 
  7. Vajra Riesling 2012  
  8. Ascheri Nebbiolo 2013  
  9. Vajra Freisa KYÉ 2011 
  10. Vajra Barolo Ravera 2010  
  11. Vajra Barolo Bricco delle Viole 2010  
  12. Ascheri Barolo Coste et Bricco 2010 
  13. Ascheri Barolo Acheri 2010 
  14. Baudana Barolo Baudana 2010 
  15. R Voerzio Dolcetto Priavino 2013
  16. R Voerzio Barbera Cerreta 2011
  17. C Bussolo Barbera Santa Christina 2013
  18. G. Ellena Barolo Ascheri 2010

 

 

Árak

Normál: 9.000 Ft/fő/alkalom
Extra: 12.900 Ft/fő/alkalom
Bérlet: 80.000 Ft/fő (10 db normál alkalomra)

Piemont

időpont: 2016. május 3. 18:00-22:00
helyszín: 1026 Budapest, Pasaréti út 14.
 
Jelentkezés: www.borkollegium.hu/jelentkezes
 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!