A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ruppert Borvacsora a Gesztenyésben

02. 18.

Budakeszi, Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó



Egy rendkívüli, fiatal, feltörekvő villányi borászat kap bemutatkozási lehetőséget a Borvacsora Prémium eseménysorozat keretében a Gesztenyésben.

 

Ruppert Ákos és András 2002 óta működő családi borászatával látogat el az étterembe.

A testvérpár 27 hektáros birtokon hagyományos borkészítési iskolát követve széles skálán készít borokat. Az egyre több hazai díjat besöprő csúcs vörösborok mellett készítenek a vidékre nem jellemző virágos, gyümölcsös fehérborokat és természetes édes borokat.

 

Az estén 7 tételes korlátlan borkóstolással, és a borokhoz komponált hatfogásos exkluzív ételsorral várják a vendégeket.

 

 

Rizzling habzó 2014

Nyúl kecskesajthabbal és borsókrémmel

Rosé 2014

Fogas málnával és citrusos fűszersalátával

Chardonnay 2012

Hideg harcsa sült, spárgával és ananásszal

Pinot Noir 2012

Rozé kacsamell pirított céklával, májkrémmel és aszalt szilvával

Cabernet Savignon 2012

Ropogós szilvás véres hurka abált füstölt hasaaljával, tésztában sült nyúlkolbásszal, gerslivel és sült kápiával

Cabernet Franc 2012

Vaddisznó gerinc csipkebogyóval és birsalmával, bundázott kukoricakásával

Chardonnay “aszú” 2013

Tart aranymazsolával és granny smith fagylattal

 

A vacsora ára 12 900 Ft, helyek korlátozott számban elérhetőek.

Asztalfoglalás: sales@budaigesztenyes.hu / 36 30 653 46 73 

Időpont: 2016. 02.18. 19:00

Helyszín: Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó, 2092 Budakeszi, Fő utca 1.

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!