Ruppert Borvacsora a Gesztenyésben
Budakeszi, Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó
Egy rendkívüli, fiatal, feltörekvő villányi borászat kap bemutatkozási lehetőséget a Borvacsora Prémium eseménysorozat keretében a Gesztenyésben.
Ruppert Ákos és András 2002 óta működő családi borászatával látogat el az étterembe.
A testvérpár 27 hektáros birtokon hagyományos borkészítési iskolát követve széles skálán készít borokat. Az egyre több hazai díjat besöprő csúcs vörösborok mellett készítenek a vidékre nem jellemző virágos, gyümölcsös fehérborokat és természetes édes borokat.
Az estén 7 tételes korlátlan borkóstolással, és a borokhoz komponált hatfogásos exkluzív ételsorral várják a vendégeket.
Rizzling habzó 2014 |
Nyúl kecskesajthabbal és borsókrémmel |
Rosé 2014 |
Fogas málnával és citrusos fűszersalátával |
Chardonnay 2012 |
Hideg harcsa sült, spárgával és ananásszal |
Pinot Noir 2012 |
Rozé kacsamell pirított céklával, májkrémmel és aszalt szilvával |
Cabernet Savignon 2012 |
Ropogós szilvás véres hurka abált füstölt hasaaljával, tésztában sült nyúlkolbásszal, gerslivel és sült kápiával |
Cabernet Franc 2012 |
Vaddisznó gerinc csipkebogyóval és birsalmával, bundázott kukoricakásával |
Chardonnay “aszú” 2013 |
Tart aranymazsolával és granny smith fagylattal |
A vacsora ára 12 900 Ft, helyek korlátozott számban elérhetőek.
Asztalfoglalás: sales@budaigesztenyes.hu / 36 30 653 46 73
Időpont: 2016. 02.18. 19:00
Helyszín: Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó, 2092 Budakeszi, Fő utca 1.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!