Skrabski Pince a Harapó Mókusban
, Budapest
A Pinceáron, azaz Kovács Antal sommelier következő borvacsoráján a balatonudvari Skrabski Pince kerül reflektorfénybe. A pince frontembre, Sümegi Gábor tart bemutatót az óbudai Harapó Mókus Étteremben, ahol az ételeket és a borokat természetesen egymáshoz hangolják.
A bemutatásra kerülő borok és étkek sora:
Aperitif: Skrabski Olaszrizling 2013
Olívás, aszalt paradicsomos feta krém, paraszt sonkával, tökmagos péksüteménnyel - Skrabski Furmint 2013
Lazac krémleves édes burgonya chipsszel - Skrabski Rajnai Rizling 2013
Aszalt szilvás, camembert-es kacsa burger, parmezános rizottóval, ruccola salátával - Skrabski Rosé 2014
Konfitált malacpofa hús, vadas mártással, rozmaringos vajon pirított nudlival - Skrabski Kékfrankos 2013
Desszert: Citromfüves sajttorta házi málnalekvárral
A menü ára: 11.600 Ft/fő
Részletek és jelentkezés a Pincearon.hu-n.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!