A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Skrabski Pince a Harapó Mókusban

08. 06.

, Budapest



A Pinceáron, azaz Kovács Antal sommelier következő borvacsoráján a balatonudvari Skrabski Pince kerül reflektorfénybe. A pince frontembre, Sümegi Gábor tart bemutatót az óbudai Harapó Mókus Étteremben, ahol az ételeket és a borokat természetesen egymáshoz hangolják.

 

A bemutatásra kerülő borok és étkek sora:


Aperitif: Skrabski Olaszrizling 2013


Olívás, aszalt paradicsomos feta krém, paraszt sonkával, tökmagos péksüteménnyel - Skrabski Furmint 2013


Lazac krémleves édes burgonya chipsszel - Skrabski Rajnai Rizling 2013


Aszalt szilvás, camembert-es kacsa burger, parmezános rizottóval, ruccola salátával - Skrabski Rosé 2014


Konfitált malacpofa hús, vadas mártással, rozmaringos vajon pirított nudlival - Skrabski Kékfrankos 2013


Desszert: Citromfüves sajttorta házi málnalekvárral

 


A menü ára: 11.600 Ft/fő

 

Részletek és jelentkezés a Pincearon.hu-n.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!