A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Újbor Vacsora az Araz Étteremben

11. 26.

Budapest, Araz Étterem



Barka Áron Chef de Cuisine azon nemes feladatra vállalkozott, hogy Magyarország több borvidékéről az idei újbor terméshez különleges és harmóniában tökéletesen passzoló ételsort párosítson. Az izgalmak fokozása végett ezen estén az ARAZ-ban a borkészítés hagyományait őrző méltán világhírű franciaországi Beaujolais Nouveau-t is megkóstolhatják.

 

Időpont: 2015. november 26. (csütörtök) 19:00


Menü


Dúzsi Fürtike 2015. Szekszárd
Pácolt, érlelt vörös márna öreg balzsamecettel

Figula Zenit 2015. Balatonszőlős
Kacsamáj bonbon magvas kaláccsal és körtelekvárral

Nyakas Irsai Olivér 2015. Tök
Karalábékrémleves bodzás galuskával

Takler Pinot Noir Rozé 2015. Szekszárd
Füstös szalonnába göngyölt fogas derék csicsókapürével, vajmártással

Beaujolais Nouveau 2015. Franciaország
Marhapofaragu szőlős házi tésztával és sütőtökhabbal

Lelovits Portugieser 2015. Villány
Mandula olajon sült libamell gesztenye tallérral és csipkebogyó szósszal

Vylyan Bogyólé 2015. Villány
Karamellizált vörösáfonya parfait  fehércsokoládé-habbal

 

 

Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel.


A parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban. 
A korlátozott férőhely miatt asztalfoglalás szükséges hétfőn 19:00-ig. Érkezés: 18:50-ig.


Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!