Vad- és borvacsora a Kellermotelben
Hajós, Kellermotel
Minden érdeklődőt szeretettel várnak Európa legnagyobb összefüggő pincefalujába egy finom vadhúsokból készült gourmet borvacsorára.
Vári Dávid séf a magyar vadgasztronómia nagykövete ezúttal a Hajósi Pincefaluba látogat, hogy főztjével elkápráztassa önöket és általa jobban megismerhessék a vadételeket mind ízében, mind az elkészítés módjában.
A különleges fogásokat a Sziegl Pince zamatos borai teszik még ízletesebbé, amelyek között országos kiválóság is megtalálható. A vacsora közben Petra és Balázs a borokról, a Hajósi Pincefalu életéről is mesél.
Hideg előétel:
Vaddisznó-tepertőkrém vadalma jammel, helyben sült kenyérrel
Sziegl Birtokvörös 2015
Leves:
Erdei gombából készített leves mezei nyúl-fasírttal
Sziegl Tündérfalu 2016
Meleg előétel:
Fogasfilé édesköményen beurre blanc-al
Sziegl Tramini 2016
Főétel:
Rose vadkacsamell kölessel, magyar fügelekvárral és jus-sel
Sziegl Kékfrankos 2015
Desszert:
Újragondolt mákosguba szuflé
Sziegl Rosé 2017
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!