A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vad- és borvacsora a Kellermotelben

02. 10.

Hajós, Kellermotel



Minden érdeklődőt szeretettel várnak Európa legnagyobb összefüggő pincefalujába egy finom vadhúsokból készült gourmet borvacsorára.

 


Vári Dávid séf a magyar vadgasztronómia nagykövete ezúttal a Hajósi Pincefaluba látogat, hogy főztjével elkápráztassa önöket és általa jobban megismerhessék a vadételeket mind ízében, mind az elkészítés módjában.

A különleges fogásokat a Sziegl Pince zamatos borai teszik még ízletesebbé, amelyek között országos kiválóság is megtalálható. A vacsora közben Petra és Balázs a borokról, a Hajósi Pincefalu életéről is mesél.


Hideg előétel: 
Vaddisznó-tepertőkrém vadalma jammel, helyben sült kenyérrel
Sziegl Birtokvörös 2015


Leves: 
Erdei gombából készített leves mezei nyúl-fasírttal
 Sziegl Tündérfalu 2016


Meleg előétel: 
Fogasfilé édesköményen beurre blanc-al
Sziegl Tramini 2016


Főétel: 
Rose vadkacsamell kölessel, magyar fügelekvárral és jus-sel
Sziegl Kékfrankos 2015


Desszert: 
Újragondolt mákosguba szuflé
Sziegl Rosé 2017
 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!