A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vulkanikus borok és kézműves sajtok estje

03. 16.

Farkasmályi, Sziluett Borhotel



Kiváló kézműves sajtok, amelyek mellé vulkanikus csodákat kóstolhatnak - ennél nem is vágyhatnak többre

 

Sánta Judit okleveles sajtkészítő a kecskesajtok kulisszatitkait fedi fel, az állattartástól a fűszerek és egyéb alapanyagok felhasználásán át az ajánlott fogyasztásig.

A sajtkóstoló része személyenként 10 dkg sajt.

Ezzel párhuzamban Piroska Tibor a Kékhegy Pince (Gyöngyöspata) tulajdonosa és borásza vulkanikus borokkal teszi teljessé az estét, akinek előadásában megismerheti borászatuk történetét és a kóstolt borokon keresztül (5 x 1 dl) filozófiájukat:

  • AMI ÚRRÁ TESZ 2016
  • ZÖLD VELTELINI héjon erjesztett 2016
  • SZÜRKEBARÁT héjon erjesztett 2016
  • PIROSKA SILLER 2016
  • ANDESIT 2014


Az eseményre a Farkasmály pincesor 11-es pincéjében kerül sor, ahol az állandó hőmérséklet 14 C fok, így érdemes rétegesen és melegen öltözni.
Jegyek elővétellel kaphatóak a Hotel Sziluettben.
A részvételi jegyár a sajt és borkóstolóval együtt 3800 Ft / fő - amely ár az ÁFA összegét tartalmazza.


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!