A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Vylyan - Gere Attila borduett vacsora

09. 28.

Budapest , Araz Étterem



Villányi borokkal indul az ősz az Araz Étteremben

 

Vylyan - Gere Attila borduett vacsora

 

 

Az Araz Étterem szeptemberi úti célja a villányi borvidék. Gere Attila és a Vylyan pincészet látogat el hozzjuk. 
Napjainkban a Villány és Siklós környéki dombokat mintegy 2500 hektár szőlőültetvény borítja. Villányban inkább a kékszőlők, míg Siklós környékén a fehér szőlők a jellemzőek, de a borvidék alapvetően testes vörösborairól híres.
A Vylyan Szőlőbirtok Kisharsány közelében, a Villányi-hegység napsütötte lankáin terül el. 

 

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják. 


Érkezés: 18:50-ig

 

Menüsor

1. Gere Frici 2016-Vylyan Kszí 2016 
Kukoricalisztben sült sprotni, pikáns chili mártással

 

2.Gere Portugiser 2016-Vylyan Macska 2015
Paradicsom-krémleves pisztáciás linzerrel

 

 

3.Gere Fekete Járdovány 2015-Vylyan Csóka 2014- 
Ördöghalas tészta, pirított barna gombákkal és tasmán borssal

 

4.Weninger & Gere Franc 2015-Vylyan Franc 2015
Fűszeres vörösborban párolt báránylapocka, hajdinalisztes szilvás gombóccal

 

5.Gere Cabernet Sauvignon 2012 -Vylyan Montenuvo Cuvée 2012
Kesudiós kengurufilé burgonyaropogóssal, sütőtökpürével és Cumberland mártással

 

6.Gere Kopár 2013-Vylyan Duennium 2011 
“ARAZ” aranygaluska szeder keksszel és mokkás vanília nitróval


Ár: 12.990 Ft/fő
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban.

Asztalfoglalás: E-mail: araz@araz.hu, 
Telefon: +36 1-815-1100


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!