Vylyan - Gere Attila borduett vacsora
Budapest , Araz Étterem
Villányi borokkal indul az ősz az Araz Étteremben
Az Araz Étterem szeptemberi úti célja a villányi borvidék. Gere Attila és a Vylyan pincészet látogat el hozzjuk.
Napjainkban a Villány és Siklós környéki dombokat mintegy 2500 hektár szőlőültetvény borítja. Villányban inkább a kékszőlők, míg Siklós környékén a fehér szőlők a jellemzőek, de a borvidék alapvetően testes vörösborairól híres.
A Vylyan Szőlőbirtok Kisharsány közelében, a Villányi-hegység napsütötte lankáin terül el.
A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.
Érkezés: 18:50-ig
Menüsor
1. Gere Frici 2016-Vylyan Kszí 2016
Kukoricalisztben sült sprotni, pikáns chili mártással
2.Gere Portugiser 2016-Vylyan Macska 2015
Paradicsom-krémleves pisztáciás linzerrel
3.Gere Fekete Járdovány 2015-Vylyan Csóka 2014-
Ördöghalas tészta, pirított barna gombákkal és tasmán borssal
4.Weninger & Gere Franc 2015-Vylyan Franc 2015
Fűszeres vörösborban párolt báránylapocka, hajdinalisztes szilvás gombóccal
5.Gere Cabernet Sauvignon 2012 -Vylyan Montenuvo Cuvée 2012
Kesudiós kengurufilé burgonyaropogóssal, sütőtökpürével és Cumberland mártással
6.Gere Kopár 2013-Vylyan Duennium 2011
“ARAZ” aranygaluska szeder keksszel és mokkás vanília nitróval
Ár: 12.990 Ft/fő
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban.
Asztalfoglalás: E-mail: araz@araz.hu,
Telefon: +36 1-815-1100
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!