A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Siller

Csobánci Bormanufaktúra Siller 2011

Véleményünk szerint

Előbb csipkebogyót és érett szamócát, majd fahéjas szilvát fedezünk fel a pohárba szagolva. A korty a stílusnak megfelelően könnyed, benne a fűszeres, borsos, paprikás ízek domborodnak ki, a gyümölcsök itt inkább a háttérben sorakoznak fel. A pikáns zamatok erejét nemcsak az ízek, hanem a tanninérzet is fokozza, a savérzet lágyabbnak hat. Üde, barátságos bor, amely jól boldogulna például egy zúzapörkölttel.

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-11-12

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Badacsony
  • Alkohol %

    11.5 %
  • Palackmennyiség

    3500
  • Ár

    1600 Ft
  • Fajtaösszetétel

    kékfrankos
    pinot noir
    syrah
    merlot
    kadarka

Csobánci Bormanufaktúra borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Szőlőtermelésünk "ellenőrzött bio", hozamkorlátozás 35 q/ha, fajélesztő nélkül, reduktív vinifikáció, összkén: 160 mg/l.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás és érlelés, majd három hónap palackos érlelés a piacra kerülés előtt.

Pinceidő

Azonnal fogyasztható.

Hol vásárolható meg

Terroir Club, Borválogatás Szeged, Balaton Borgaléria

Csobánci Bormanufaktúra bemutatása

Vulkanikus talaj, biológiai szőlőtermesztés, erős hozamkorlátozás, igazi hegyi borászat magas minőséggel a miénk, vagyis a Csobánci Bormanufaktúra.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!