A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos

Winelife Borászat Kékfrankos 2011

Véleményünk szerint

A meleg tónusú, piros bogyós gyümölcsösség mellett zöld fűszeres, ánizsos, borókás jegyeket hordoz a bor illata. A közepes súlycsoportba tartozó testhez ugyanilyen mennyiségű, kissé még ínyhez tapadó tannin és egy ezeknél erősebb savérzet társul. A szerkezeti elemek összetartanak. A savak egyrészről lendületet adnak, másrészről ugyanakkor kissé visszafogják az illatban erőteljesebben megjelenő, zamatos meggyet és ribizlit. Szaftos darált húst tálalnánk hozzá, bármit a fasírttól a hamburgerig.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-09-19

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  12.4 %
 • Palackmennyiség

  3000
 • Ár

  1450 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

A pincészet borbemutatása

Mélyvörös színű, illatában gyümölcsös-fűszeres világ érvényesül. Íze bársonyosan fanyar, meggyre emlékeztető, harmonikus, hosszú lecsengésű vörösbor. Fogyasztását 16-17 Celsius-fokon javasoljuk.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás. 2012 márciusában palackozták.

Hol vásárolható meg

Soproni Borház, Domus Vinorum, Sidewayz, www.winelife.hu

Winelife Borászat bemutatása

A WineLife Borászat 2011-ben jött létre, tulajdonosai (Linzer Sámuel, Schárfi László és Orosz Csaba) mind poncichter felmenőkkel büszkélkedhetnek. Jelenleg 15 hektáron gazdálkodunk, de a jövőben tervezünk még telepítéseket. Míg Laci a szőlőkért vállalta a teljes felelősséget, hogy szüretkor kifogástalan minőségű szőlő jusson a feldolgozóba, addig Samu a pince mélyén temetkezik gondolataiba, hogy mindig valami újat, valami kimagaslót tudjunk mutatni. Csabi az adminisztráció útvesztőiben lavírozik, a vevőkkel tartja a kapcsolatot, valamint begyűjti a vásárlók dicséreteit.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!