A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Rosé

Winelife Borászat Kékfrankos Rosé 2011

Véleményünk szerint

A közepesnél nagyobb intenzitással lépnek fel az érett, édes hangulatú gyümölcsös jegyek a bor illatában és ízében. A rozéműfajban teltebbnek számító aromavilágnak közepes mennyiségű, lágyabb savérzet biztosít támasztékot. Az évjárat sok más tételéhez hasonlóan a savak itt sem jelennek meg túl markánsan, inkább a ribizlis, cseresznyés ízek viszik a prímet.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-09-10

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  2400
 • Ár

  1390 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

A pincészet borbemutatása

A bor színe szép rózsaszín. Friss, gyümölcsös illatú, málnás és szamócás jegyek jelennek meg ízvilágában. Élénk, de nem tolakodó, finom savai szépen egészítik ki és teszik harmonikussá eme könnyű bor zamatát. Könnyű ételekhez ajánljuk. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 9-10 Celsius-fokon.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás és érlelés. A bort 2011 decemberében palackozták.

Hol vásárolható meg

Colour Wineworld Budapest, Soproni Borház, Domus Vinorum

Winelife Borászat bemutatása

A WineLife Borászat 2011-ben jött létre, tulajdonosai (Linzer Sámuel, Schárfi László és Orosz Csaba) mind poncichter felmenőkkel büszkélkedhetnek. Jelenleg 15 hektáron gazdálkodunk, de a jövőben tervezünk még telepítéseket. Míg Laci a szőlőkért vállalta a teljes felelősséget, hogy szüretkor kifogástalan minőségű szőlő jusson a feldolgozóba, addig Samu a pince mélyén temetkezik gondolataiba, hogy mindig valami újat, valami kimagaslót tudjunk mutatni. Csabi az adminisztráció útvesztőiben lavírozik, a vevőkkel tartja a kapcsolatot, valamint begyűjti a vásárlók dicséreteit.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!