A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Cezar Cabernet Sauvignon Rose

Cezar Winery Cezar Cabernet Sauvignon Rose 2011

Véleményünk szerint

A bor illatát a fekete ribizli és egy szikárabb, fűszeresebb, borsos vonal határozza meg. Figyelmesen szagolva ez alatt egy málnás, meggyes bázis is feltűnik, amely gyümölcsös alapot biztosít a rozé figyelemreméltó illatának. A fűszeres és a gyümölcsös ízek játéka teszi izgalmassá a lágyabb struktúrájú kortyot, amely közepesen hosszú, lecsengésében finoman megjelenő tüzességgel. Készítsünk hozzá csirkesaslikot kaliforniai paprikával!

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-07-23

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Zala
  • Alkohol %

    13.0 %
  • Palackmennyiség

    7200
  • Ár

    1 470 Ft
  • Fajtaösszetétel

    100% cabernet sauvignon

A pincészet borbemutatása

Friss, üde, málnás színeket mutató rozébor. Illatában tömény eper, csipkebogyó, később fekete ribizlire, málnára emlékeztető illat tárul elénk. Az ízek az illattal párhuzamosan, egyre jobban kinyílnak, a savakkal kellemes harmóniát alkotnak. Szép testű, hosszú lecsengésű bor.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Bonvin borszaküzlet, Pampetrics Borkereskedés, Pincemester Sörvár, Gastro Kanizsa, Zöldfa Italkereskedés, Balaton Borgaléria

Cezar Winery bemutatása

A Littke-hagyományt 1996-ban karolta fel a Cezar Winery. Az elmúlt 10 év építkezése, fejlesztése, valamint a pezsgőház teljes felújítása után mára ismét teljes kapacitásával működő pezsgőgyárban az alapítók szellemiségéhez híven kizárólag kiváló minőségű, palackos erjesztésű pezsgő készül. A pincészet klasszikus pezsgői mellett 2000-ben jelent meg a minőségi borok piacán. A pincészet közel 100 hektáros birtoka -a 2006-ban átadott modern feldolgozóval együtt -a Kis-Balaton partján, a Nagyrada és Garabonc között fekvő Szelemi-hegyen található, ahol lehetőség van üzemlátogatásra, borkóstolóra és a Cezar termékek megvásárlására.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!