-
Ahol a bor a pont az i-n
Kerülőutak Villányban
A katlanszerű, déli kitettségű dűlőről kapta nevét az újonnan elkészült Bocor Pince és Fogadó, ahol a cél a tökéletesen szemyélyre szabott vendéglátás. -
A gasztronómiában és a borban is elmentünk már a falig
Kerülőutak Villányban: Malatinszky Kúria
Malatinszky Csaba talán csak egy dologról tud szenvedélyesebben beszélni, mint a cabernet franc-ról, az pedig a gasztronómia. -
Almához nem lehet Elixírt inni!
Kerülőutak Villányban
Almához nem lehet Elixírt inni! – azaz az igazán szép villányi borok komolyabb ételeket kívánnak. -
Gere: Látszik, hogy a munkánk is szépen beérik
Kerülőutak Villányban
Gere Andreával a pincészethez tartozó Mandula Étteremben ültünk le beszélgetni gasztrobummról, márkaépítésről, és persze a Franc-ról. -
Negyed évszázada karakter, minden magyar felismeri
Szeremley Birtok
Szeremley László csak azt sajnálja, hogy a tó partján a borlapokon a balatoniakon kívül sok egyéb régió borát is megtalálni... -
Izgalmas ízek otthonos helyen, a tó fölött
Borbély Családi Pincészet
Nagy változások zajlanak a Balaton északi partján: az ide érkezők már jóval tovább merészkednek a Badacsony hegyénél. -
A dizájn új, de a vendégszeretet 128 éves
A Borbarátokból lett Fata Pincénél jártunk
Vadiúj borpanzió, Borbarátok étterem és 128 éves múltú borászat. Mi a közös bennük? A badacsonytomaji Fata Pince!