A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

11. Magyar Borok Bálja

02. 27.

Budapest, InterContinental Budapest2016. február 27-én immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek az InterContinental Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.

 

11. Magyar Borok Bálja

 

Exkluzív társaság

Az ország egyik legnagyobb presztízsű bálja azért különleges, mert nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is. Itt nem lepődik meg a borkedvelő, ha asztaltársával olyan borról beszélgethet, amelyet ő készített el. 

Prémium borok

A szervezők a borsorunkat olyan bortípusokra építették, amelyek meghatározzák a hazai kínálatot. Szerepel benne az elegáns, tradicionális készítésű pezsgő, a Márai óta alapértelmezett olaszrizling, a fűszeres kékfrankos, a méltóságteljes bordeaux-i típusú vörös házasítás és végül a világ semelyik édes borához nem hasonlítható, lélegzetelállító Tokaji. Ezen évről-évre visszatérő kategóriák sorát minden alkalommal kiegészítik egy vendégborral. 

 

A borsort bemutató cikkünkért ide kattintson>>

A vacsora után lehetőség nyílik egyrészt a fenti borfajtákból további tételeket kóstolni, valamint hagyományosan az Év Bortermelői is készülnek egy-egy meglepetéssel. 
 

A 2016-os év újdonság egy sétálókóstoló. Száz különböző magyar bor vonul majd fel, vagyis az extrém elegáns környezetben és emelkedett hangulatban szinte a teljes hazai aktuális borkínálatot megkóstolhatják a vendégek. Aki elsősorban ez érdekel, annak a teljes báli jegy helyett lehetősége van külön jegyet váltani a sétáló kóstolóra.

 

Sétáljon be féláron a Borbálra!

 

Fenséges ételek

A Bál boraihoz készült ételsort Bernáth József creative chef, az RTL Klub Konyhafőnök műsorának chef-je és Gullner Gergő, az InterContinental Budapest chef-je álmodta meg. A Bál borszakértője és gasztronómiai tanácsadója Mészáros Gabriella, a Borkollégium igazgatója.

 

Az ételekről szóló cikkünkért ide kattintson>>

Első osztályú programok

Borbál nincs, nem is lehetne Liszkay Mihály zongorajátéka nélkül, sem úgy, hogy a hivatalos borszakértő és gasztronómiai tanácsadó szerepét nem Mészáros Gabriella tölti be. De idén ott lesz mellettük, és a báli borokhoz ételkölteményeket varázsol Bernáth József, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorából ismert cretive chef, és Gullner Gergő, az InterContinental Budapest chef-je is.

 

Fellép Döme Norbert hegedűművész, a Voice and Guitar formáció, vagyis Micheller Myrtill és Pintér Tibor, sőt, Tóth Vera, valamint Zséda, aki a „Zongorista és Én” című produkcióját mutatja majd be a közönségnek. Az illusztris társaságot és a közönséget pedig Erős Antónia, az RTL klub kétszer is legnépszerűbb női műsorvezetőnek választott arca fogadja majd az est háziasszonyaként.

 

Részletek és jegyvásárlás a borbal.hu oldalon.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!