Adventi Nyitott Pince Napok 2017
Hajós, Hajósi Pincefalu
Hajós ízei - Adventi Nyitott Pince Napok!
Nem az a fontos, hogy hányadszor, hanem, hogy hogyan? Megünnepelik, hogy végeztek a szürettel és azt is, hogy egy kiváló évjárat szőlőiből készítettek borokat Hajóson a Pincefaluban. Persze azt is vidáman veszik tudomásul, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt Karácsonyi időszak.
Ezeket a hangulatokat és ízeket igyekszenek évek óta kerek egésszé gyúrni az Adventi Nyitott Pincék boros gazdáinak prezentációival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.
Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.
December 9-én ismét karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái. Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak.
A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.
LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK
BELÉPŐ: 3000 Ft, amiért egy borospoharat, 20*0,5 dl-es kóstolójegyet, valamint egy térképet adunk.
IDŐPONT és NYITVATARTÁS:
2017. december 9. szombat – 14:00 -
INFORMÁCIÓS PONT NYITVA TARTÁS:
2017. december 9. szombat 14.00 – 21.00-ig
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!