A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Adventi Nyitott Pince Napok 2017

12. 09.

Hajós, Hajósi PincefaluHajós ízei - Adventi Nyitott Pince Napok!

 


Nem az a fontos, hogy hányadszor, hanem, hogy hogyan? Megünnepelik, hogy végeztek a szürettel és azt is, hogy egy kiváló évjárat szőlőiből készítettek borokat Hajóson a Pincefaluban. Persze azt is vidáman veszik tudomásul, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt Karácsonyi időszak.

Ezeket a hangulatokat és ízeket igyekszenek évek óta kerek egésszé gyúrni az Adventi Nyitott Pincék boros gazdáinak prezentációival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.

Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.
December 9-én ismét karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái. Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak. 


A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.
LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK
BELÉPŐ: 3000 Ft, amiért egy borospoharat, 20*0,5 dl-es kóstolójegyet, valamint egy térképet adunk. 
IDŐPONT és NYITVATARTÁS: 
2017. december 9. szombat – 14:00 - 
INFORMÁCIÓS PONT NYITVA TARTÁS:
2017. december 9. szombat 14.00 – 21.00-ig

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!