A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

01. 18.

Budapest, Borkollégium



Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édesbor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?

 

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

 

Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.

 

 

Amiről szó lesz:

  • Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?

  • Milyen alapízek vannak?

  • Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?

  • Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?

  • Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?

  • Hogyan szervírozzunk helyesen?

  • Milyen poharat válasszunk a borhoz?

  • Hány fokra hűtsük az italt?

  • Hogyan dekantáljunk?

 

Kóstolt tételek száma: 10-12

Előadó: Mészáros Gabriella


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!